E-Fit

Edzések

Kiss-Kovács Dóra vagyok, EMS tréner, az E-Fit™  elhivatott képviselője. 2 éves korom óta rendszeresen sportoltam valamit versenyszerűen vagy hobbi szinten. Kisgyermekes anyukaként sokat küzdök időhiánnyal, ezért is örültem meg annak, hogy rátaláltam erre az edzés formára. Néhány hónap alatt bebizonyította az E-Fit™  gép, hogy mire képes és akkor döntöttem úgy, hogy én is szeretném megtanulni a kezelését illetve segíteni másokat fitnesz céljaik elérésében.
Amennyiben felkeltette érdeklődésedet az EMS tréning, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Telefon: +36303944289

E-mail: efit@bja.hu

Facebook, Instagram: @refitstudioUjbuda

 

Mi az EMS?

Az elektromos izomstimuláció, vagy EMS (Electric Muscle Stimulation) egy több évtizedes kutatási és fejlesztési tevékenységen alapuló technológia. Sikeresen alkalmazott módszer a fitneszrehabilitáció, valamint a szépségipar területén.
Az EMS technológia közvetlenül stimulálja az izmokat, így azok koncentrált formában összehúzódnak, majd ellazulnak.

Mi az E-Fit™ ?

Az E-Fit™  egy magyar fejlesztésű és gyártású teljes testes izomstimulációs edzésforma.
Az EMS technológiával közvetlen az izmokhoz juttatjuk el az elektromos stimulációt, aminek hatására azok összehúzódnak, majd elernyednek, ezáltal egy sokkal intenzívebb izommunkát érhetünk el.
Egy hagyományos konditermi edzés, ahol a bemelegítést követően elkezdünk dolgozni külön-külön az egyes izomcsoportokra, legalább 1,5 órát igényel. Az edzéshez szükséges speciális technikai ruhán keresztül 10 főbb izomcsoportot stimulálunk egy időben, így az edzésidő mindössze 20 percre rövidül.
Az E-Fit™  stimulálja a nyirokrendszert, illetve a mélyebb izomrostokat is. Még az edzést követő 2-3 napban is fokozott az anyagcsere, ezáltal több kalóriát égetünk, mint egy átlagos napon.
5 kontinens, 65 ország, több, mint 1000 stúdió, több, mint 2500 edző, több, mint 1500 E-Fit™  készülék világszerte.

KIZÁRÓ OKOK
az EMS edzés igénybevétele szempontjából.

Az alábbi betegségek vagy állapotok esetén TILOS az elektromos izomstimulációval történő edzés vagy kezelés megkezdése.

  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készüléket bizonyos beültetett orvosi eszközzel (pl.: pacemakerrel, beültetett defibrillátorral, beültetett fém implantátummal) rendelkező embereken alkalmazni. (7)
  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készülék alkalmazása súlyos kardiovaszkuláris betegségek (pl.: súlyos szív- vagy koszorúér betegség) esetén.
  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készülék alkalmazása súlyos neuromuszkuláris (idegrendszert-izomzatot érintő) elváltozás (pl.: rhabdomyolysis vagy más izomszerkezet gyors leépülésével járó betegség) esetén.
  • Tilos az E-Fit™  WB–EMS készüléket alkalmazni gyógyszeresen kontrollálható és nem kontrollálható görcsös állapotok (pl.: epilepszia) és egyéb súlyos neurológiai kórképek esetén.
  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készülék alkalmazása daganatos megbetegedések (pl.: mellrák) esetén.
  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készülék alkalmazása súlyos nefrológiai (vesét érintő) megbetegedés esetén.
  • Tilos az E-Fit™  WB–EMS készüléket alkalmazni bármely típusú belső vérzés veszélye, vagy fennállása esetén.
  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készüléket alkalmazni nem ép bőrfelületen, például nyílt sérüléseken vagy irritáltgyulladt, kipirosodott, fertőzött és ödémás bőrfelszínen (pl.: gyógyuló hegek, felfekvés, égési heg, ekcéma, mélyvénás trombózis, vénás gyulladás, érfalgyulladás) vagy az érintett terület közelében.
  • Tilos az E-Fit™  WB-EMS készüléket alkalmazni tervezett vagy már megállapított terhesség esetén.
  • Tilos az E-Fit™  EMS edzést követő két napban intenzív testmozgást végezni, mivel a túlzott mértékű összterhelés növelheti az egészségkárosodás kockázatát.