E-Fit

Home . E-Fit

Az e-fit géppel prémium személyi edzést, mélyizom erősítést és sérülésből visszatérőknek rehabilitációt is kínálunk. Akinek kevés az ideje, de testedzéssel  szeretne fitt és egészséges maradni heti 2×20 perc ráfordítással annak itt a helye!  A gyermeked itt edz, és közben nincs időd hazamenni? Személyi vagy páros edzéssel hasznosan és minőségi idővel töltheted el ezt az időt, így nem csak gyermeked de TE is megújultan térhetsz haza.

Az E-Fit egy magyar fejlesztésű és gyártású teljes testes izomstimulációs edzésforma. Az elektromos izomstimuláció, azaz az EMS már régóta létezik, több évtizedes kutató- és fejlesztő munkán alapuló technológia, melyet a fitness, a rekreáció, a rehabilitáció, a kozmetika és orvosi területen számos esetben alkalmaznak. Az EMS technológiával közvetlen az izmokhoz juttatjuk el az elektromos stimulációt, aminek hatására azok összehúzódnak, majd elernyednek, ezáltal egy sokkal intenzívebb izommunkát érhetünk el. Természetesen teljesen veszélytelen mert a stimuláció erőssége közel sem éri el az egészségügyi határértéket.  Az edzéshez szükséges speciális technikai ruhán keresztül 10 főbb izomcsoportot stimulálunk egyszerre egy időben, így az edzésidő mindössze 20 percre rövidül. Egy hagyományos konditermi edzés, ahol a bemelegítést követően elkezdünk dolgozni külön-külön az egyes izomcsoportokra, legalább 1,5 órát igényel. Az izomstimulációval 20 perc alatt annyi izomösszehúzódás keletkezik az izmokban, mint amennyi a 1,5 órás edzésen jönne létre. Az E-Fittel az átöltözés, edzés, nyújtás és tusolás maximum egy órát vesz igénybe, így időt takaríthatunk meg.

Az izomstimulációs edzések hatékonysága az intenzív izommunkában és mellette az anyagcserefokozásban rejlik. Stimulálja a nyirokrendszert, illetve a mélyebb izomrostokat is és még az edzést követő 2-3 napban is fokozott az anyagcsere, ezáltal több kalóriát égetünk, mint egy átlagos napon.

A technológia lényege, hogy lecsökkentsük az emberi testre jutó elektromos terhelés mértékét, ugyanakkor megőrizzük az izmokra gyakorolt stimuláló hatás erejét. A problémára a megoldást az IST (impulse-shift technology) technológia kifejlesztése jelentette, melyet az E-Fit fejlesztő mérnökei hosszú kutatómunka árán tökéletesítettek. Több klinikai vizsgálat is bizonyítja, hogy a kifejlesztett technológia valóban ugyanazt az eredményt tudja elérni, mint a klasszikus, galvanikusan leválasztott csatornákkal dolgozó eszközök, sőt sok szempontból még kedvezőbb is a hatása. A rendszer kiküszöböli az esetleges csatornapárok közötti keresztimpulzusokat és a gondosan megválasztott csúsztatási frekvencia lehetővé teszi, hogy ez az időeltolódás az izmok között a vendég számára észrevehetetlen legyen.

Gyertek és próbáljátok ki!

Jelentkezés: +3630/3944289