Barion Pixel

Budai Judo Akadémia

Bere Tamás – Budai Judo Akadémia alapítója és tiszteletbeli elnöke.

Edzései

 • Felnőtt kezdő és haladó tanfolyami edzés,
 • Személyi edzés.

Judo Szakedző és a Magyar Judo Válogatott tagja volt, több hazai és nemzetközi siker övezte élsportolói karrierjét.

“Nagyon fontosnak tartom a mentális és fizikális egészséget, melyben elvehetetlen érdeme van a rendszeres sportolásnak. Akadémiánk otthona kíván lenni az egész Családnak, kisgyermekkortól az idős korig a szabadidő, az egészség, a sportolás, a barátság és még sok közös élmény területén.

A gyerekek nevelése és képzése a judo által 2004 óta tette ki a mindennapjaimat és nagy szeretettel és boldogsággal tekintek vissza azokra az évekre, amikor egészen 4 éves kortól foglalkoztam a kis judósokkal, valamint az eddig elért versenyzői sikereinkre.”

Hadfi Dániel

Európa Bajnok

Olimpikon

Világranglista vezető

Világbajnoki 3. helyezett

Edzései

 • Ifi, Junior versenyző csoport,
 • Cross Training,
 • Személyi edzés.

 

A sportolás  határozta meg az életem szinte minden szegletét, én a Judo sportága mellett kötöttem ki, ami Szüleim támogatására történt és jó döntésnek bizonyult, hiszen mind a mai napig űzöm a judót és egyben oktatom korosztálytól és tudásszinttől függetlenül.
 
Újbudán nőttem fel, a Csíki Hegyek Utcai Általános Iskolában kezdtem a judot, innen sikerült a világ egyik legjobb judosává válnom Péter Bácsi nevelő edzőm segítségével.
 
A legfontosabbnak a sportolás egészségre gyakorolt hatásait tartom, mely mentális és fizikális egészséget jelent számomra, ezért minden olyan kezdeményezést meggyőződéssel támogatok, mely a sportolásra ösztönöz.
 
A rendszeres sportolás a gyerekeknek szellemi és fizikális fejlődést biztosít.
A Budai Judo Akadémián kollégáimmal ezen értékeket képviseljük, mely minden korosztálytól elérhető,
sosincs késő elkezdeni a sportot, az életmód változtatást.

Korányi Miklós – Vasas Judo utánpótlás versenyeztető edzője

Edzései

 • Diák A, B, C versenyző csoport,
 • Ifi, Junior versenyző csoport,
 • Haladó felnőtt és veterán judo.

 

“Nincs fontosabb az ég alatt, mint az emberek tanítása: ha egy arra méltó személyt tanításban részesítünk, ez sok más emberre is hatást gyakorol; amit egy nemzedék jól megtanul, száz utána jövőnek is továbbadhatja.” – Jigoro Kano

1983-ban tartottam először edzéseket gyerekeknek, majd az akkor induló Női szakágnak a Budapesti Spartacusban. 15 éve foglalkozom újra utánpótlás korú sportolókkal. A Vasas Judo Szakosztály alapító tagja Vagyok (2016). Azóta több sikert könyvelhettünk el tanítványainkkal az utánpótlás korosztályban (diák ”A,B,C” Serdülő, ifjúsági).  9 Országos Bajnok, 29 éremszerző helyezés.

Judo –rekreációs oktató, IJF Coach végzettségem van.

Számomra fontos a fegyelem és a rend. Próbálom átadni tanítványaimnak a judo hagyományos értékeit. Nem mindenki lesz versenyző, de szeretném ha jó judos válna belőlük, és a nálunk szerzett tapasztalataik az élet minden nehézségein átsegítené őket. Mint például a kitartás, a lelki erő és magabiztosság, a tudásunkba vetett hit. Szoktam mondani- Ha ezt végigcsinálod bármi is lesz, nem kell elgondolkodnod negyven évesen, ha elromlik a lift, TUDOD, hogy neki vághatsz-e a hetedik emeletnek.

“A sportban csak az elvégzett munka lehet alapja bármiféle ítéletnek!” – Bay Béla

Makhult Mihály -BJA Utánpótlás vezető, tanfolyami judo edző

Judo edző (2 DAN)

International Judo Federation Academy Lvl 1-2.

Functional Movement Screen Lvl 1.

Additional Judo Training Coach

 

Edzései

 • Kezdő és haladó iskolás judo,
 • Diák A, B, C versenyző csoport,
 • Ifi, Junior versenyző csoport,
 • Haladó felnőtt és veterán judo.

 

17 éve foglalkozom Judo edzések tartásával.

Egészen kisgyerek koromban kezdtem a Judo-t 5 évesen. Kiváló edzőktől tanulhattam, akiknek a mai napig mérhetetlenül hálás vagyok! Ötször nyertem ifi, junior országos bajnokságot, veterán korosztályban a mai napig szoktam versenyezni, 2. Dan fokozattal rendelkezem.

2004-ben kezdtem az edzői pályát tanfolyamos óvodás és kisiskolás csoportokkal, azóta szinte minden korosztállyal foglalkoztam.

Az Okj-s Judo edzői után elvégeztem az Ijf academy lvl 1 és lvl 2 képzését.

Jelenleg a Vasas Judo szakosztályában utánpótlás edzője vagyok, diák, serdülő, ifi, U23-as versenyzőkkel, és két tanfolyamos csoporttal foglalkozom.

Legfőbb céljaim az eredményes versenyeztetés mellett, a gyerekek sokoldalú és hosszútávú képzése.

Olyan sportolókat szeretnék kinevelni, akik a Judo erkölcsi értékeit is befogadják és felnőtté válásuk után is ugyan azzal a lelkesedéssel járnak majd le edzésre, mint ahogyan a klubunkban ezt egy jó páran veteránként is megteszik. A kiemelkedő eredmények elképzelhetetlenek jó partnerállomány nélkül, fiatal szakosztályunk már most sokat köszönhet az örökifjú Judosoknak.

Hiszek a csapatunkban és abban, hogy aki nem adja fel abból kijön az eredmény az élet bármely területén is nyilvánuljon meg.

Hiszek abban hogy “a Judo több mint sport”

Számomra ez azt is jelenti, hogy nem az elért győzelmek és sikerek számítanak igazán, hanem az oda vezető több ezer küzdelemben megszerzett kitartás és tapasztalat, ami nem csak a bajnokoké lehet.

Őri Csanád – tanfolyami judo edző

Edzései

 • Kezdő és haladó óvodás judo,
 • Középhaladó iskolás judo,
 • Felnőtt kezdő és haladó judo,
 • Cross Training,
 • Személyi edzés 

 

A judos pályafutásom 5 éves koromban kezdődött a Mohácsi TE csapatánál a tatamin. Ahogy nőttem fel, növekedtek velem együtt a versenyek is, így klubot kellett váltanom és átkerültem Baja csapatába, ahonnan elkezdtem befutni versenyzői karrieremet.

Legnagyobb sikeremnek a mai napig egy Európa-kupa 2. helyet tartok, amivel sikerült kvalifikálnom magam az Európa-bajnokságra 2014-ben.

A későbbiekben eljött a pillanat, hogy az élsport és a munka között választanom kellett és az utóbbira tettem le a voksom. Ezt a döntésem egyáltalán nem bántam meg azóta sem, hiszen emiatt csatlakoztam 2018 őszén a Budai Judo Akadémia csapatához, immáron az edzői stábot erősítve.

2018 óta az 5-12 éves korosztállyal foglalkozom, a judo alapjait, rejtelmeit és szépségét próbálom átadni a felnövekvő generációnak. Hiszem, hogy az évek során kialakult mentalitásomat, értékrendemet és személyiségem a judonak köszönhetem. Rengeteg dolgot tanított nekem ez a sport és büszkén mondhatom, én is pontosan azon szabályok szerint élem a mindennapjaim, amelyeket a gyerekeknek tanítok az edzések során. (pl.: Judo morál kódex). 2021 óta foglalkozom a felnőtt korosztállyal, mint személyi edzésk, mint tanfolyami edzések keretein belül. 

Bő egy éve kezdtem el foglalkozni egy másik – a sporthoz közelálló – szakmával, a masszírozással. Kevés idő alatt itt is sok embernek sikerült már segítenem a közérzetük és életminőségük javításában. Mindennapi stressz oldásra, ülő életmódot élőknek, kikapcsolódás céljából tudom javasolni mindenkinek!

Célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam ezen a téren is, ezáltal egyre jobb és jobb szolgáltatást biztosítva a vendégeim számára.

Barabás Nóra – szertorna edző

Edzései

 • Mini Akrobatikus Fitness,
 • Akrobatikus Fitnes Gyerek,
 • Akrobatikus Fitness Junior.

 

Kisgyermekként ismerkedtem meg a szertornával, 3 éves koromban, amit nagyon megszerettem. Az akkori edzőm később az aerobikkal kezdett el foglalkozni, így követtem őt oda is. Ezzel párhuzamosan az általános iskolában ritmikus gimnasztikázni is elkezdtem.

Gimnazista koromban újra visszatértem a tornához, ahol az edzőm kérte a segítségemet, először az ovisoknál később a versenyző csapatoknál is. Ekkor ismerkedtem meg az edzői szakma fortélyaival. Hamar rájöttem, hogy ez az a szakma, amivel foglalkozni szeretnék. Közben párhuzamosan pontozó bíróként is tevékenykedtem.

Az érettségi után nem volt kérdés, hogy a Testnevelési Egyetemen szeretnék továbbtanulni. Ott sikeresen megszereztem a szertorna szakedzői diplomámat.

Már az egyetem alatt egy fitnesz egyesület akrobatika edzője voltam és különböző akrobatikus táncversenyeken bíráskodtam. Itt 4 évig dolgoztam, majd a Budai Judo Akadémián kezdtem el a tudásom kamatoztatni. 2021 szeptembere óta sok kis mozogni és ügyesedni vágyó 3-4 évesekkel foglalkozom a mozgásfejlesztés órán, és 2022 januárja óta pedig lányoknak tartok akrobatikus fitneszt.

Mindig is érdekelt a masszázs, így elvégeztem egy gyógymasszőr képzést is, illetve felnőtteknek is tartok személyi edzést.