Barion Pixel

Budai Judo Akadémia

A brazil jiu-jitsu a világ legizgalmasabb harcművészeti stílusa, amely életstílus, filozófia, mentális játszma, kinematikus sakk és fitnesz is egyben. Megtanít győzni, harcban veszíteni, küzdeni, tervezni és rugalmasan újra tervezni. A brazil jiu-jitsu azoknak szól, akik nem félnek attól, hogy naponta egyre jobbak akarjanak lenni. A brazil jiu-jitsu nem könnyű. Ha az lenne, mindenki brazil jiu-jitsu gyakorló lenne.

Mi az a Brazil Jiu Jitsu?

A BJJ a világ leghatékonyabb földharc stílusa. Ma már gyakorlása nélkül elképzelhetetlen úgynevezett kevert harcművészetekben sikeresen versenyezni, de kiegészítésképpen tanulják judo olimpikonok is. A stílus egy harcművészet és küzdősport, amely Brazíliából ered, és a múlt században keletkezett. Mielőtt az gondolnád, hogy ehhez eleve erősnek, sőt, legyőzhetetlennek kell lenned, hadd soroljuk fel azokat, akik belekezdtek a BJJ gyakorlásába, és nem tudták abbahagyni: Chuck Norris, Anthony Bourdain, Ed O’Neill, Guy Ritchie, Vince Vaughn, Ashton Kutcher, Usher, Tom Hardy, Keanu Reeves.

Kovács Attila instruktor bemutatkozója

7 évesen kezdtem sportolni. Először a labdarúgást választottam, majd a kerékpárversenyzés ragadott magával. Élsportolóként sok év tapasztalatával és sikerével együtt magamba szívtam a versenyszellemet, küzdést és kitartást, amit a küzdősportokban kamatoztattam. Mind közül a BJJ fogott meg, ami több mint 10 éve az életem részévé vált. Számomra ez a sport jelenti a kreatív gondolkodás és mozgás egységét. Természetesen itt is megmérettettem magam: 2008. Kent Open I. hely kék övben, 2014. Lisszabon Európa Bajnokság I. hely barna övben. Fekete övesként a legjobb tudásom szerint szeretném átadni a tapasztalataimat a jövő generációjának, ezért hétről hétre közösen tanulok tanítványaimmal. A BJJ a mai napig kívül, belül formál és hiszem, hogy aki elkezdi nem csalódik benne.

Elérhetőségek:

+36 30 625 6087

cg.cascagrossa@gmail.com