Barion Pixel

Budai Judo Akadémia

Újdonság a Budai Judo Akadémián!
 
Varga Dorina vagyok, a hétköznapokban biológusként dolgozom. Mindig is érdekelt a sport, egészen kicsi koromban kezdtem jazz balettel, majd jött a klasszikus balett, lovaglás, hip-hop, rúdtánc, cross training. Egy időre kiesett a tánc az életemből, és bár nagyon élvezem a cross traininget, mégis hiányzott a zenére hangolt mozgás. Így történt, hogy elmentem kipróbálni a légtornát, és rögtön beleszerettem, majd autodidakta módon elkezdtem tanulni. Később, amikor úgy éreztem, készen állok, elvégeztem egy oktatói képzést. Szeretném, ha kiscsoportos óráimon Mindenki kortól és sportmúlttól függetlenül kipróbálhatná magát, legyőzhetné határait, pont úgy, ahogy én is tettem.
Várlak szeretettel 16 éves kortól, ha szeretnél kipróbálni egy elegáns, nőies, hazánkban kevésbé elterjedt mozgásformát.
 
Az Aerial Hoop a légtorna azon formája, ahol akrobatikus elemeket végzünk egy mennyezetre felfüggesztett vaskarikán. Összetett mozgásforma, amiben szükség van erőre, hajlékonyságra és egyensúlyérzékre.
 
Első edzés: 2024. november 8. péntek, 19 órától a Budai Judo Akadémia tükrös termében!
 
Az edzés időtartama:  90 perc – alapos bemelegítés és készségfejlesztés után felpattanunk a karikákra, majd az edzést egy hosszú, kellemes nyújtással zárjuk le, hogy hajlékonyságunk is fejlődjön.
 
Maximális létszám: 4 fő – a megfelelő egyéni fejlődés érdekében – ,  így előzetes bejelentkezés szükséges.
 
Árlista:
1 alkalom – 5.000.-
5 alkalom – 20.000.-
 
Ajánlott öltözék:
hosszú nadrág, zokni, hosszúujjú felső/pulóver, hajgumi.

Jelentkezés az edzésekre: a BJA – Aerial Hoop facebook csoporton keresztül lehet, ahol további információkat is megtalálsz!

Kérdés esetén keress bátran a bja.aerialhoop@gmail.com e-mail címen!