Online edzések

Home . Online edzések

Kedves Akadémiai közösségünk!

Az elmúlt hetekben igyekeztünk felmérni az igényeket és szükségleteket az otthoni sportolás területén! Tanítványainkat minden tőlünk telhető módon és az előírt szabályokon belül ebben az időszakban is támogatunk és segítjük fejlődésüket! Az online edzések bevezetése és a megfelelő technikai háttér kialakítása és kipróbálása mindenkinek új kihívásokat jelent! Akadémiánk az online világába került egy időre, de reméljük hamarosan találkozhatunk! A sportolói közösségünk fenntartása érdekében edzőink rendszeres edzésekre hívnak Titeket.

Az ONLINE oktatási rendszer 2020. március 30-tól elérhető.

Kérjük csatlakozzatok és álljatok be ilyen formán edzéseinkbe! Ne szakadjon meg a folyamat, amit együtt kezdtünk el és még közel nincs itt az út vége! Haladjunk tovább, alkalmazkodjunk a helyzethez és eddzünk tovább együtt!

Mindenki vigyázzon magára és sportolj tovább velünk!

 

Bere Tamás és Hadfi Dániel

Budai Judo Akadémia vezetői

 

Az edzések a zoom programon keresztül lesznek elérhetőek, amit erről a linkről lehet letölteni: (a legfelső Zoom Client for Meetings)
https://zoom.us/download  (telefonra is letölthető)
 
A programot a telepítés után elindítva a “join meeting” feliratra kell kattintani és beírni az edzés kezdetekekor az id kódot,
vagy be is lehet regisztrálni a “sign in”, majd a “sign up”- ra kattintva. A program használatához itt találtok egy rövid magyar nyelvű oktató videót:
 
Egy rövid videóval szeretnénk bemutatni, hogyan is működnek online edzéseink