Judo edzések iskolásoknak

Home . Judo edzések iskolásoknak

 

Judo edzéseinken a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációs lapok innen letölthetők, vagy kérjék személyesen az Akadémia irodájában.

Miért jó a suli-judo a gyereknek?

Egy iskolás gyereknek jó eséllyel hatalmas mozgásigénye van, buzog benne a versenyszellem, amelyet sok esetben szülőként nem tudunk megfelelőképpen kielégíteni. Ebben a korban nagy szükség van a koncentrációs képesség fejlesztésére, hiszen az óvodai felhőtlen élet után, keményen helyt kell állni az iskolában, figyelni, tanulni, okosodni. Ahhoz, hogy a judoban valaki eredményes legyen, meg kell tanulnia figyelni, koncentrálni a partnerére, a küzdelemre. Melyik gyereknek ne jönne jól egy ilyen készség szintre fejlesztett képesség nem csak az iskolában, de az élet bármely területén?

A judo ezen felül fejleszti a személyiséget, mentálisan felkészít a verseny és vizsgahelyzetekben való helytállásra, mindemellett fejleszti a gyermek fizikumát is, vázizomzatát, javítja a tartást.

Az iskolás judoban a gyerekek megtanulnak esni, megvédeni magukat, csoportban, fegyelmezetten dolgozni.

Miért jó suli-judo a szülőnek?

A judo megtanít tisztelni önmagunkat és társainkat, fegyelemre nevel, miközben a gyerek a megfelelő helyen és a megfelelő keretek között vezeti le felesleges energiáit.

S ha ez még nem lenne elég, a Budai Judo Akadémián igyekszünk odafigyelni arra, hogy a minket választó gyermekeket valódi közösséggé kovácsoljuk, közös programokat szervezünk, ezáltal is erősítve a helyes út követését.

 

Kiket várunk iskolás judo csoportjainkba?

7-10 éves gyerekeket.

 

Mikor lehet csatlakozni csoportjainkhoz?

Folyamatosan lehet csatlakozni év közben is.

 

Edzésidőpontok:

Kedd, csütörtök

16:30-17:30 Iskolás kezdő

17:30-19:00 Iskolás haladó

Edzők:

Makhult Mihály, Csipszer János

Edzésidőpontok:

Hétfő, szerda

18:15-19:15 Iskolás középhaladó

Edző:

Korányi Krisztián