Főoldal

A Budai Judo Akadémia fejlesztéssel a hazai judo sport budai regionális központját, edzőbázisát szeretnénk létrehozni, ahol megfelelő minőségű és színvonalú infrastruktúra szolgálja ki a sportolókat nemcsak egyesületi szinten, hanem az egész magyar judo sport emblematikus edző és sportágfejlesztő helyszíneként.

A 2017-ben megvalósuló akadémia fejlesztés lehetőséget teremt a judo sport gyakorlására kisgyermek kortól egészen a szenior korosztályig, rekreációs és élsport jelleggel.

Az intézmény az egészségtudatos életmód jegyében clubszerű keretet biztosít az Újbuda Judo Klub és a Vasas Judo szakosztály tagjainak a családi sportélet és a közösséghez való tartozás megélésére.

A területi utánpótlásról a budai régió lakosainak tartott keretedzések gondoskodnak.

Fontosnak tartjuk, hogy Budán is kialakuljon egy olyan judo központ, ahol az utánpótlás nevelés és versenysport együtt tud működni egy sportlétesítményen belül.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.